New registrations are temporarily disabled due to a fault with our email system. We are working to resolve this.

Has anyone successfully set up a E1.31 sACN to Chamsys?

MagicQ controlling Media Servers (Coolux Pandoras Box, Hippotizer, MBox, Catalyst, Arkaos,....)

Moderator: ChamSys.be

Has anyone successfully set up a E1.31 sACN to Chamsys?

Postby jasonjacob » Thu May 02, 2019 9:00 am

So I recently bought this E1.31 sACN to DMX Interface off ebay for my windows work tablet in order to do shows with but I can't seem to get it to work with my Chamsys application that I downloaded a while back. Granted, I am not hugely familiar with the Chamsys just yet, I tend to use the Jands Vista 3 software for a lot of the shows/events that I do, but no matter what I do I can't seem to get this stupid thing to work. Has anyone bought something similar to the link provided and have gotten it to work? Any tips or suggestions?
I'm honestly stumped, I can't even get the sACN's configuration webpage to open. I've tried looking on youtube and I found one guy that has the same exact sACN that I bought but isn't using it with the Chamsys, so I'm unsure if I'm doing something wrong with the lighting software or with the sACN itself.
jasonjacob
 
Posts: 1
Joined: Thu May 02, 2019 8:59 am

Re: Has anyone successfully set up a E1.31 sACN to Chamsys?

Postby brooksjo » Fri Apr 23, 2021 8:22 am

Hi,
sACN won't work, in case Chamsys isn't set to your computer's actual IP. + you should have your Wi-Fi on, of course.

Here's a manual:
E1.31 (sACN) to DMX Interface >> e1.31todmx.pdf
https://www.dropbox.com/s/nlex6vpu1w434 ... x.pdf?dl=0


writemyessayfast

StudentID: J. Brooks > dur.ac.uk
brooksjo
 
Posts: 6
Joined: Mon Jan 21, 2019 1:16 pm
Country: United States


Return to MagicQ controlling Mediaservers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron