New registrations are temporarily disabled due to a fault with our email system. We are working to resolve this.

Audio in pandora.!!

MagicQ controlling Media Servers (Coolux Pandoras Box, Hippotizer, MBox, Catalyst, Arkaos,....)

Moderator: ChamSys.be

Audio in pandora.!!

Postby saviogomes » Tue Aug 27, 2019 11:49 am

Should / can, i patch Another Mediaserever pointing to my same pandora player and use that for audio only.
reason, I want to be sure that background Music keeps playing even if i manually plays around and "locates" the other media player.

Ebbe
saviogomes
 
Posts: 1
Joined: Tue Aug 27, 2019 11:47 am

Re: Audio in pandora.!!

Postby ChamSys.be » Tue Aug 27, 2019 12:21 pm

Patch in Pandora can be done on the level of the attributes.
So, yes you can patch layers as a different fixtures. You can even decide which function you want in it and which not. Has to be done on the side of Pandora and MagicQ!
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7072
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium


Return to MagicQ controlling Mediaservers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest