New registrations are temporarily disabled due to a fault with our email system. We are working to resolve this.

MagicQ vs QuickQ multi elements

MagicQ PC and console software.

Moderator: ChamSys.be

MagicQ vs QuickQ multi elements

Postby PolDavril » Wed Jan 22, 2020 5:47 pm

Hi,

Does QuickQ support heads with multi elements as MagicQ does ?
In QuickQ, is it also possible to select any sub element of a multi head for setting its own colour ?
Pol Davril
Stage Manager & Technician
ChamSys MagicQ v1.8.5.6 / Windows 10 + Beta v1.8.7.2
http://www.hsd-productions.be
http://www.bravorama.be
http://www.exprime-toi.be
PolDavril
 
Posts: 156
Joined: Thu Dec 22, 2016 9:26 am
Location: Charleroi (Belgium)
Country: Belgium

Re: MagicQ vs QuickQ multi elements

Postby ChamSys.be » Wed Jan 22, 2020 6:19 pm

No, QuickQ doesn't support multi elements. It is a basic console and multi elements is for advanced use!
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7072
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium


Return to MagicQ software

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 9 guests

cron