New registrations are temporarily disabled due to a fault with our email system. We are working to resolve this.

Time / Stopwatch since last cue

MagicQ PC and console software.

Moderator: ChamSys.be

Time / Stopwatch since last cue

Postby MaxVMH » Mon Feb 24, 2020 4:45 pm

Is there a way to show the time that has elapsed since the last 'GO' (or since last cue got called) on the console (MQ80 in this case)?
ChamSys MQ100 + MagicQ Playback Wing
ChamSys MQ80 + MagicQ Extra Wing Compact
ChamSys MagicQ PC Wing
MaxVMH
 
Posts: 27
Joined: Tue Jun 09, 2015 7:12 pm
Location: Gent
Country: Belgium

Re: Time / Stopwatch since last cue

Postby ChamSys.be » Mon Feb 24, 2020 7:43 pm

Timings, that are available, you can check in the Execute window - Assign Special - Timecode + Clock.
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7072
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium

Re: Time / Stopwatch since last cue

Postby MaxVMH » Mon Feb 24, 2020 9:35 pm

ChamSys.be wrote:Timings, that are available, you can check in the Execute window - Assign Special - Timecode + Clock.

Thanks, didn't think of looking for this in the execute. I think I managed to do it.

I'm programming a dance performance and the live music has a lot of pauses (fake endings) so I want to use this feature to see if we're coming towards the (real) end of the piece.

So I made a timecode sim, let it reset through a macro in the cues and put the duration (more or less, it's live after all) in the cue comments and displayed that under the timecode.

I'm looking forward to test this tomorrow during rehearsal, I'll hopefully be less confused about pauses and endings :)

Image
ChamSys MQ100 + MagicQ Playback Wing
ChamSys MQ80 + MagicQ Extra Wing Compact
ChamSys MagicQ PC Wing
MaxVMH
 
Posts: 27
Joined: Tue Jun 09, 2015 7:12 pm
Location: Gent
Country: Belgium

Re: Time / Stopwatch since last cue

Postby MaxVMH » Tue Feb 25, 2020 3:20 pm

Is there a cue stack macro that starts the timecode sim? That's something I have to do manually before the first cue right now but I'd like to automate that in the first cue.
ChamSys MQ100 + MagicQ Playback Wing
ChamSys MQ80 + MagicQ Extra Wing Compact
ChamSys MagicQ PC Wing
MaxVMH
 
Posts: 27
Joined: Tue Jun 09, 2015 7:12 pm
Location: Gent
Country: Belgium

Re: Time / Stopwatch since last cue

Postby ChamSys.be » Tue Feb 25, 2020 3:29 pm

No, it is a simulator. A simulator you want to start manually.
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7072
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium


Return to MagicQ software

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 7 guests