New registrations are temporarily disabled due to a fault with our email system. We are working to resolve this.

Replace cue / Merge into cue / Merge cue only

MagicQ PC and console software.

Moderator: ChamSys.be

Replace cue / Merge into cue / Merge cue only

Postby PolDavril » Wed Jul 08, 2020 10:58 am

Hi,

When recording the programmer to an existant cue in a playback, 3 options pop up :

Replace cue : OK, the entire cue is replaced by the programmer data

Merge into cue : OK, the programmer is merged into the cue

Merge cue only : WHAT IS IT ?
I can't find explanations in the manual.
Pol Davril
Stage Manager & Technician
ChamSys MagicQ v1.8.5.6 / Windows 10 + Beta v1.8.7.2
http://www.hsd-productions.be
http://www.bravorama.be
http://www.exprime-toi.be
PolDavril
 
Posts: 158
Joined: Thu Dec 22, 2016 9:26 am
Location: Charleroi (Belgium)
Country: Belgium

Re: Replace cue / Merge into cue / Merge cue only

Postby ChamSys.be » Wed Jul 08, 2020 11:09 am

Merge cue only is for people working in tracking mode. It will be merged with that cue, but not tracked thru.
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7125
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium


Return to MagicQ software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests