Page 1 of 1

Output window, change encoder functions

PostPosted: Sat Apr 24, 2021 4:59 pm
by Farken
Hi!

Is there a way to have the XY encoder function (PAN/TILT) from the position window, while I'm still in the full size Output -> view plan window?

I would prefer to not have to change to position window back and forth only the encoder functions.

I can manage this going trough the remote protocol commands, from a separate program going in to MagicQ.
But how do I accomplish the same thing within MagicQ itself?

Re: Output window, change encoder functions

PostPosted: Sun Apr 25, 2021 9:23 am
by ChamSys.be
This is not possible. What you can do is keep the both windows open.

Re: Output window, change encoder functions

PostPosted: Wed Jul 14, 2021 5:16 am
by Farken
Thank you for the last update. Great!
Now being able to set the Encoder mode to "Maintain hard Keys" solves this query. Thanks!

Love it :)