New registrations are temporarily disabled due to a fault with our email system. We are working to resolve this.

Set Shift + GO as default?

MagicQ PC and console software.

Moderator: ChamSys.be

Set Shift + GO as default?

Postby grenno9 » Sat May 29, 2021 9:14 pm

Is there any way to set the default action of the Go button to not activate the next stack when switching? Essentially I'd like the default action of the go button to be how it usually behaves when you press Shift + Go
grenno9
 
Posts: 30
Joined: Mon Feb 20, 2017 1:46 pm
Country: United Kingdom

Re: Set Shift + GO as default?

Postby ChamSys.be » Mon May 31, 2021 3:41 pm

No, you can give the button other functions, but Shift + Go can't be assigned as Go.
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7126
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium

Re: Set Shift + GO as default?

Postby grenno9 » Tue Jun 01, 2021 7:38 am

I mean the other way around. So I would like GO to operate as though I was pressing Shift + GO

Is this possible?

Cheers
grenno9
 
Posts: 30
Joined: Mon Feb 20, 2017 1:46 pm
Country: United Kingdom

Re: Set Shift + GO as default?

Postby ChamSys.be » Tue Jun 01, 2021 8:21 am

No, is not possible.
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7126
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium


Return to MagicQ software

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 14 guests