New registrations are temporarily disabled due to a fault with our email system. We are working to resolve this.

Editing Arkoas MediaMaster .hed file

Request for new heads and problems with existing heads. Please goto the bugtracker to place your requests: http://download.magicq.co.uk

Moderator: ChamSys.be

Editing Arkoas MediaMaster .hed file

Postby jdbclt » Fri Nov 01, 2013 9:41 pm

I am attempting to edit the MediaMaster media server head file, so that it is 12 layers plus the master layer.

I go into VIEW MULTI and change Hd no index to 0 and Num heads to 12 for layers
I change Hd no index to 12 and leave Num heads at 1 for the master
No change to DMX offset or Hd no offset

When I patch the Media Server fixture everything is placed appropriately. Layers 1-11 are on Universe 1 and Layer 12 and the Master are on Universe 2.

However layer 12 and Master are not sending their default values and they do not send any values that I input.
The values in Layer 12 and Master are showing in as correct when I look at PROGRAMMER or OUTPUT -VIEW CHANS - VIEW INT but when I look at OUTPUT-VIEW CHANS - VIEW DMX they are not sending out the defaults or what I have programmed.

Is there an issue when a Multi-Part fixture spans universes?
Am I just being dumb and missing something obvious?

Thanks for any help.
jdbclt
 
Posts: 5
Joined: Fri Nov 01, 2013 7:11 pm
Country: United States

Re: Editing Arkoas MediaMaster .hed file

Postby ChamSys.be » Sun Mar 02, 2014 11:30 am

I did the same here and indeed, nothing of the LTP was send out on universe 2. After a restart of the software it works.
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7125
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium


Return to Personality files

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron