New registrations are temporarily disabled due to a fault with our email system. We are working to resolve this.

LIGHT4ME MOVING HEADS

Request for new heads and problems with existing heads. Please goto the bugtracker to place your requests: http://download.magicq.co.uk

Moderator: ChamSys.be

LIGHT4ME MOVING HEADS

Postby MusicExpress » Wed Jul 29, 2015 3:29 pm

Hello,

We are a company from Poland, and we are developing our brand already. We would like to request a few fixtures for our moving heads. For the beggining I upload 6 manuals with DMX chart (5 in English and 1 in Polish because we needed to change the DMX chart)

I would appreciate if you could prepare fixtures for us.

http://www.filedropper.com/pl-a041tumac ... 8125042673 - LIGHT4ME MOVING SPOT 60 - this one is in Polish
http://www.filedropper.com/36x3w - LIGHT4ME BEAM 36x3W MKII
http://www.filedropper.com/7x10w - LIGHT4ME BEAM 7x10W MKII
The rest in the attachment
Thank you very much for your help, we tried to do that on our own, but it causes some problems...
Attachments
PL-A055 (英文).pdf
LIGHT4ME BEAM 2R
(280.89 KiB) Downloaded 161 times
PL-A068(英文).pdf
LIGHT4ME FLOWER WASH
(247.96 KiB) Downloaded 179 times
A064.pdf
LIGHT4ME FLOWER BEAM
(137.77 KiB) Downloaded 180 times
MusicExpress
 
Posts: 3
Joined: Wed Jul 29, 2015 12:37 pm
Country: Poland

Re: LIGHT4ME MOVING HEADS

Postby ChamSys.be » Wed Jul 29, 2015 3:45 pm

Request for new heads and problems with existing heads should be reported to your local ChamSys distributor. For urgent requests please goto the bugtracker to place your requests: http://download.magicq.co.uk
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7125
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium

Re: LIGHT4ME MOVING HEADS

Postby MusicExpress » Fri Jul 31, 2015 2:21 pm

We are doing the fixtures on our own with quite a nice outcome.

We have bought from your webstore Snakesys R8, and with some units we meet a problem:
When we set the static colour on set of units it starts to strobe. It does not happen with other products, just with few models. When units work according to a scen, or in auto configuration such thing does not happen.

Could you specify what possibly do we do wrong? Or I need to ask at butracker?

Kind Regards
MusicExpress
 
Posts: 3
Joined: Wed Jul 29, 2015 12:37 pm
Country: Poland

Re: LIGHT4ME MOVING HEADS

Postby ChamSys.be » Fri Jul 31, 2015 2:30 pm

What do you mean with strobe:
- strobe channels is activated
- or leds start to strobe and strobe channel is at open?
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7125
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium

Re: LIGHT4ME MOVING HEADS

Postby MusicExpress » Mon Aug 03, 2015 11:24 am

Thank you for your reply, we managed to solve the problem.

We decreased the DMX retransmit time and it seems to work properly now.

Kind Regards
MusicExpress
 
Posts: 3
Joined: Wed Jul 29, 2015 12:37 pm
Country: Poland


Return to Personality files

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests