New registrations are temporarily disabled due to a fault with our email system. We are working to resolve this.

mq200 pro 2010

Everything about MQ50, MQ100, MQ200 & MQ300.

Moderator: ChamSys.be

mq200 pro 2010

Postby orson » Fri Jun 28, 2019 2:24 pm

Hi folks, i have thing about renovation my old console, I mean maybe change hard drive and plug in more Ram memory and clean drive , what do you think about this procedure?
orson
 
Posts: 2
Joined: Fri Jun 28, 2019 2:10 pm

Re: mq200 pro 2010

Postby ChamSys.be » Fri Jun 28, 2019 3:10 pm

More ram is not needed, you can change harddrive into SSD if it has not yet an SSD.
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7126
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium

Re: mq200 pro 2010

Postby orson » Fri Jun 28, 2019 10:06 pm

Nice, any tools is recommended for copy disk to disk, i have got hdclone, it is ok?
orson
 
Posts: 2
Joined: Fri Jun 28, 2019 2:10 pm

Re: mq200 pro 2010

Postby ChamSys.be » Sat Jun 29, 2019 10:03 am

No idea
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7126
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium

Re: mq200 pro 2010

Postby Rainschn » Tue Apr 21, 2020 11:50 pm

In the Windows World i often worked with Acronis True Image. And that worked fine. It should work with linux based HDs too. Because it does what it is named:a true image of the HD. Even if the new HD is bigger.
Bye Rainschn (Owner of: MQ100Pro2014, Audio- Midi-Int., EX- PB-Wing, PC-Wings)
Rainschn
 
Posts: 30
Joined: Sat Jan 23, 2010 6:02 am
Country: Germany


Return to MagicQ consoles

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest