New registrations are temporarily disabled due to a fault with our email system. We are working to resolve this.

help..live show timecode

Everything about MIDI/SMPTE, Audio, USB-DMX, Ethernet-DMX interfaces.

Moderator: ChamSys.be

help..live show timecode

Postby concertdesigner » Thu Feb 22, 2018 6:35 pm

Hey, guys.Please help I Have a wing wing pc,the task is to create a show for concert live band working on a time code.The team gives me LTC ,how can I get it,what devices are, and whether it is possible to take time code in other ways.for example, through the network.The musicians all starts with the program Maschine 2
Share your experience who like working with the show via timecode
concertdesigner
 
Posts: 8
Joined: Thu Feb 22, 2018 6:18 pm
Country: Russian Federation

Re: help..live show timecode

Postby ChamSys.be » Thu Feb 22, 2018 6:56 pm

For analog timecode: www.adrem-solutions.com
For Midi Timecode: any Midi card supporting midi timecode
Via network: ArtNet timecode, then you don't need any hardware, if the other site can send ArtNet timecode.
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7125
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium

Re: help..live show timecode

Postby concertdesigner » Fri Feb 23, 2018 12:29 pm

Thanks. And Chamsys midi LTC interface is still produced. Will suit here this http://www.adrem-solutions.com/en/12-ti ... stick.html
Another question I do not understand is how to set the time code over the network, where you can see or read.
concertdesigner
 
Posts: 8
Joined: Thu Feb 22, 2018 6:18 pm
Country: Russian Federation

Re: help..live show timecode

Postby ChamSys.be » Fri Feb 23, 2018 12:38 pm

Chamsys midi LTC interface is not produced anymore.
Read out of the ethernet timecode is the as the LTC timecode.
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7125
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium

Re: help..live show timecode

Postby concertdesigner » Mon Feb 26, 2018 5:39 pm

Hello, but tell me can not figure out how to automate the clicking and actions on the playbeck. I want to write to the track of the show, but using a lot of cue is inconvenient, I want to write down all the clicks and link it to time code /
I write RECORD TRACK on playback, but it does not start with Winamp time code and if I write another track on the second fader they conflict, what are the other ways
concertdesigner
 
Posts: 8
Joined: Thu Feb 22, 2018 6:18 pm
Country: Russian Federation

Re: help..live show timecode

Postby ChamSys.be » Mon Feb 26, 2018 5:47 pm

Be sure that your cue stack is set to external timecode.
I think you search for this:

15.17 Cue Stack time code tracks
MagicQ supports up to 10 time code tracks linked to each Cue Stack. A time code track allows a sequence of button presses/fader
movement events to be associated with the playback of a Cue Stack. This is useful where a main Cue Stack is used to program
the overall look, but additional effects and bumps need to be added in time to the music. The time code tracks are independent of
the Cues in the Cue Stack, so it is therefore not necessary to generate a Cue for each of these effects/bumps.
All recorded time code tracks are started when the Cue Stack is activated and are released when the Cue Stack is released.
Time code tracks are visible in the Cue Stack, View TC view. Note that the Cue Stack, View Default soft button has now moved
to under the View Options soft button to make way for the View TC button.
Tracks 1 to 10 are selected by soft button A. Tracks can be recorded and removed using the RECORD TRACK and REMOVE
TRACK soft buttons.
The RECORD TRACK function is used to record the tracks - in this mode MagicQ records all button presses and fader movements
as they occur with the appropriate times. The events and times can be modified afterwards. Each event can be edited
individually, or whole sections can be cursor selected and moved in time.
Each time code track is stored in MagicQ as a keyboard macro and can also be viewed and played back in the Macro Window.
Events in the timeline are stored in the same way as keyboard macros.
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7125
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium

Re: help..live show timecode

Postby concertdesigner » Tue Feb 27, 2018 4:00 pm

http://www.adrem-solutions.com/en/music ... -nano.html
эта модель будет работать с Pcwing для приема LTC audio
concertdesigner
 
Posts: 8
Joined: Thu Feb 22, 2018 6:18 pm
Country: Russian Federation

import export page and playback cuelist

Postby concertdesigner » Tue Mar 27, 2018 11:21 am

Hi.Tell me ,I have two of the same show,I need to import the page with the playback and cuelist of one show to another, I tried the manual ,does not work
concertdesigner
 
Posts: 8
Joined: Thu Feb 22, 2018 6:18 pm
Country: Russian Federation

import export page and playback cuelist

Postby concertdesigner » Tue Mar 27, 2018 9:44 pm

Hi.Tell me ,I have two of the same show,I need to import the page with the playback and cuelist of one show to another, I tried the manual ,does not work
concertdesigner
 
Posts: 8
Joined: Thu Feb 22, 2018 6:18 pm
Country: Russian Federation

Re: help..live show timecode

Postby ChamSys.be » Wed Mar 28, 2018 7:32 am

It doesn’t help to post the same question multiple times on different topics!
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7125
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium


Return to MagicQ Interfaces

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest