New registrations are temporarily disabled due to a fault with our email system. We are working to resolve this.

Enttec Artnet MagicQ windows 10

Everything about MIDI/SMPTE, Audio, USB-DMX, Ethernet-DMX interfaces.

Moderator: ChamSys.be

Enttec Artnet MagicQ windows 10

Postby jasuper » Sat Jul 02, 2016 8:01 pm

Hello,

I am struggling with getting enttec working with magicQ. It is possible to run Enttec itself (sending dmx/source=faders) but when choosing in enttec artnet as source, it is waiting for artnet from universe 1.
Even MagicQ Universe 1 is configured as 'enabled' and set to 'enttec pro'
seems to me artnet is not coming through?
I couldn't find the answer in previous topics.

anyone a solution?

greetz
jasuper
 
Posts: 2
Joined: Sat Jul 02, 2016 7:49 pm
Country: Belgium

Re: Enttec Artnet MagicQ windows 10

Postby dmxlights » Mon Jul 25, 2016 4:16 pm

You need to set the outup as artnet not entec pro
Tony
dmxlights
 
Posts: 69
Joined: Thu Dec 20, 2012 12:50 pm
Country: Ireland


Return to MagicQ Interfaces

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests