New registrations are temporarily disabled due to a fault with our email system. We are working to resolve this.

Executor window running from ipad...

Request for adding new features to the software. Please goto the bugtracker to place your requests and bugs: http://download.magicq.co.uk

Moderator: ChamSys.be

Executor window running from ipad...

Postby Manuel » Tue Dec 14, 2010 1:06 pm

It would be great to be able run the executor window from your ipad... Right? A very basic Ipad app that reads the current settings for the executor window running from the master desk / computer and copys this to the Ipad screen... :P
Manuel
 
Posts: 76
Joined: Sun Jan 03, 2010 5:52 pm
Location: Amsterdam
Country: Netherlands

Re: Executor window running from ipad...

Postby ChamSys.be » Tue Dec 14, 2010 1:41 pm

This is already possible. The iPhone/iPad remote application can take over the execute window.
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7072
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium

Re: Executor window running from ipad...

Postby Manuel » Tue Dec 14, 2010 2:26 pm

Ok, I thought the Ipad app was a kind of focus remote... Do you know where can I find some documentation on the app?
Manuel
 
Posts: 76
Joined: Sun Jan 03, 2010 5:52 pm
Location: Amsterdam
Country: Netherlands

Re: Executor window running from ipad...

Postby ChamSys.be » Tue Dec 14, 2010 2:27 pm

There is no extra documentation for it at this moment.
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7072
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium

Re: Executor window running from ipad...

Postby Manuel » Tue Dec 14, 2010 4:55 pm

What do you mean by extra documentation. Is any documentation for it?

And what do you mean by take over the executor window?

Kind regards,

Manuel Rodrigues
Manuel
 
Posts: 76
Joined: Sun Jan 03, 2010 5:52 pm
Location: Amsterdam
Country: Netherlands

Re: Executor window running from ipad...

Postby ChamSys.be » Tue Dec 14, 2010 4:57 pm

There is no documentation at all. What i mean is that you configure the execute window on the console or PC and can use it complete on the iPhone/iPad.
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7072
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium

Re: Executor window running from ipad...

Postby Manuel » Wed Dec 15, 2010 12:23 am

So, the only thing i need is a wireless router and an ipad and i'm good to go? :D

Have you done this? And what are your experiences?
Manuel
 
Posts: 76
Joined: Sun Jan 03, 2010 5:52 pm
Location: Amsterdam
Country: Netherlands

Re: Executor window running from ipad...

Postby ChamSys.be » Wed Dec 15, 2010 8:41 am

Indeed that is all you need. If you work with a PC, then a ChamSys USB interface or wing must be connected!

It works fine !
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7072
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium

Re: Executor window running from ipad...

Postby Manuel » Wed Dec 15, 2010 12:05 pm

But the app is scaled up in resolution to work on the ipad right? It was originally developed for the iphone resolution?

Does this look ok?
Manuel
 
Posts: 76
Joined: Sun Jan 03, 2010 5:52 pm
Location: Amsterdam
Country: Netherlands

Re: Executor window running from ipad...

Postby ChamSys.be » Wed Dec 15, 2010 12:06 pm

I don't have an ipad, but someone told me that it is scaled up. But i could not test it !
ChamSys.be
Site Admin
 
Posts: 7072
Joined: Mon Jul 23, 2007 2:06 pm
Location: Lebbeke
Country: Belgium

Re: Executor window running from ipad...

Postby Manuel » Sun Dec 19, 2010 11:01 pm

I have heard that the text on the executor buttons is not readable because of the upscaling. They will have to adjust the resolution for the ipad. So afterall it is a new feature! 8)

Im curious: Is Chamsys developing a magicQ iPad app? (offcourse they are) The calculation power of the iPad hardware maybe enough to run (a lite version of) the full magicQ software!? I have red that the next version of the iPad has a USB connection and is to be announced the spring. USB means you could connect wings and dmx break out boxes and the rest of all the Chamsys USB hardware!?!?!? Sexy ey!?

Does anybody have any insight on the planning of the software development!?
Manuel
 
Posts: 76
Joined: Sun Jan 03, 2010 5:52 pm
Location: Amsterdam
Country: Netherlands


Return to New features requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron